Salvador zorgt voor titel, Luke voor brons

De Nederlandse kampioenschappen in Surhuisterveen leverden ons daags na het BK een kampioenentruitje op: Salvador Alvarado haalde het bij de nieuwelingen. Na een spannende wedstrijd, waarin Salvador samen met een concurrent de laatste ronde indraaide, haalde hij het met enkele seconden voorsprong. Een mooie beloning voor het sterke seizoen van onze Nederlander met Dominicaanse roots.

Op het NK voor juniores moesten we tevreden zijn met het brons van Luke Verburg. Als eerstejaars wist hij meer dan twee ronden stand te houden in de kopgroep. Pim Ronhaar, die in de eindejaarsperiode verschillende wedstrijden moest afzeggen door ziekte, maakte een knalstart maar kon die niet voortzetten en finishte uiteindelijk als zesde.

Foto's: Photopress.be