Vier toptienplaatsen in Gieten

Geen podiumplaatsen voor Callant-Doltcini in de openingsmanche van de Superprestige in het Nederlandse Gieten. Maar onze jongens lieten zich wel niet onbetuigd. Jetze Van Campenhout verloor nipt het sprintje voor de derde plaats bij de junioren, ook Iben Rommelaere werd vierde bij de tweedejaars nieuwelingen.

Thibau Nys was in Gieten met voorsprong de beste junior.  Jetze Van Campenhout duelleerde de hele wedstrijd met Ward Huybs voor de derde podiumplaats. De twee hielden elkaar uiteindelijk gezelschap tot in de laatste rechte lijn. Huybs toonde zich toen iets sneller.  Met ook nog Yorben Lauryssen (6de) en Arne Baers (10de) telden we toch drie renners in de top tien.

Iben Rommelaere werd dan weer vierde bij de tweedejaars nieuwelingen, een wedstrijd gewonnen door Aaron Dockx.

Uitslagen Gieten:
Tweedejaars Nieuwelingen:
1. Aaron Dockx
4. Iben Rommelaere op 54"

Junioren:
1. Thibau Nys
4. Jetze Van Campenhout op 1'08"
6. Yorben Lauryssen op 1'37"
10. Arne Baers op 2'14"
12. Matyas Kopecky op 2'25"

Elite en U23:
1. Eli Iserbyt