Winst voor Jetze Van Campenhout in Bredene

Jetze Van Campenhout sluit 2019 af met een mooie zege. In Bredene nam hij niet de beste start, maar hij reed snel naar de kop van de koers en maakte er een mooie solo van.

Jetze kende een slechte start en moest zich helemaal uit de achtergrond terug in de wedstrijd knokken. Hij profiteerde uiteindelijk van de vele schuivers bij de koplopers op de schuine kant. “Door een valpartij bij de start was ik niet mee”, klonk het . “Maar ik was ook gewoon niet goed genoeg. Het tempo lag in de openingsronde te hoog voor mij. Wellicht was ik wat oververmoeid door de drukke crossperiode.”

“Ik vreesde dat ik tevreden zou moeten zijn met een tiende plaats, maar kwam in de tweede helft van de wedstrijd terug in mijn ritme. Eens terug bij de leiders kon ik het tempo makkelijk volgen en op de technische stroken de andere jongens onder druk zetten en wegrijden.” Meteen goed voor Jetzes derde zege van het seizoen.

Uitslag:
1. Jetze Van Campenhout
2. Noé Castille op 36"
3. Jelle Harteel op 49"
10. Lorenzo Masciarelli op 2'51"

Foto: © Photopress.be