Onze partners

 • Callant

  Als één van ’s lands grootste makelaars is Callant verzekeringen uw ideale partner voor een compleet verzekeringsaanbod. Wij lichten uw verzekeringsportefeuille gratis door, om u vervolgens professioneel te adviseren en een gepaste dekking tegen de interessantste premies aan te bieden.

 • Pauwels Sauzen

  Pauwels is uw partner in sauzen! Pauwels Sauzen staat garant voor een uitstekende kwaliteit en is heerlijk van smaak. En je vindt ze overal: onder uw huismerk, in uw restaurant, overzees, in uw salade.

 • Keypoint

  Als Belgische #insurtech en #proptech zijn wij dé referentiepartner voor het herstellen en onderhouden van uw gebouwen of gebouwen in uw beheer. Bent u verzekeraar, makelaar, syndicus, huisvestigingsmaatschappij, woonassistent,… dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 • Ridley

  Met Ridley zitten we pal in het wielerhart van de wereld. België, Vlaanderen. Een hoop klassiekers en eindeloos veel kermiskoersen. Hier leer je de fietsstiel. Met een windtunnel naast de deur, een tiental wielerbedrijven in de wijde omtrek en een aangeboren wielerpassie bij onze medewerkers. Dat proef je. Dat voel je. Bij elke bocht. Bij elke pedaalslag.